Bæredygtig udvikling

Hvordan kommer man i gang med de bæredygtige løsninger, når man knap ved, hvad det er, man leder efter?

Bæredygtig udvikling og verdensmålene er for mange en ny og kompleks spillebane. Og derfor giver det mening at lade den uperfekte proces være udgangspunktet - ja ligefrem driveren.

For vi kan kun planlægge så langt, som vores viden og erfaringer bringer os.


Vejen fremad må derfor være at afprøve muligheder, handle sig til ny viden og eksperimentere. På den måde er det muligt at tilpasse og integrere handlingerne løbende i den daglige drift.  


Vil I igang med bæredygtig omstilling, så giver jeg rådgivning og facilitering af et forløb hvor: 

  • I kommer i gang! I afprøver idéer og mulige bæredygtige løsninger. 
  • I får et fælles sprog og skaber mening ift. bæredygtig udvikling
  • I undersøger hvilke af de 17 verdensmål, der er relevante for jer og hvordan I vil prøve at arbejde med dem
  • I forholder jer til, hvordan I kan understøtte den bæredygtige indsats organisatorisk - på tværs og lokalt
  • I får drøftet jeres ambitioner for bæredygtig omstilling på den korte og længere bane - målsætning, strategisk forankring og ønsker til fremtiden. 

Jeg har sammen med en partnervirksomhed udviklet platformen Voresbæredygtighed.dk, som er en abonnementsbaseret B2B-portal, der giver overblik over 16 indsatsområder og over 50 leverandører. Og der kommer hele tiden nye til.
Indsatsområderne og leverandørerne dækker eksempelvis over emballage, rengøringsmidler, kaffe, tryksager og kontorartikler. Som en ekstra formidling er FNs 17 verdensmål koblet på, så det bliver tydeligt, hvilke mål man som virksomhed er med til at støtte.


Virksomheder der vælger at tegne et medlemskab hos os, har et ønske om at købe mere bæredygtigt ind og finde flere samfundsansvarlige løsninger - samlet ét sted.